Üyelik Sözleşmesi

Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel bilgileriniz
degisimbahcesi.com üzerin de , adınızı, soyadınızı bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Bu bilgiler aynı zamanda sizinle iletişim kurmak için kullanılmaktadır. İzniniz olmadan, bilgileriniz üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Şifreleriniz
Şifreniz sitede saklanmaktadır. Tarafımızca bilinmemektedir.

E-posta adresiniz
Bir hesap oluşturmak için, bir e-posta adresinizin olması gerekmektedir. E-posta adresiniz sizinle online olarak iletişim kurmak, bir sipariş verdiğiniz zaman bu siparişi onaylamak, siparişinizle ilgili bir sorun olduğunda veya promosyonlarla ilgili size bilgi vermek için kullanılmaktadır.

E-posta adresinizi paylaşmadığınız durumda degisimbahcesi.com sitesine kayıt yaptıramazsınız ve Anahtarlı Üye olamaz ve siteye ikinci kez giriş yapamazsınız. Ay içerisinde farklı günlerde gönderilecek olan bilgilendirici e-postalardan almak istemediğinizde, aysegul(at)ayseguldemirel.com e-posta adresine mail gönderip, üyelikten ayrılmak istiyorum yazarak, üyelikten çıkabilirsiniz.

Kredi kartı ve ödeme bilgileriniz
degisimbahcesi. com üzerinden bir sipariş verdiğiniz zamanPaypal ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde degisimbahcesi.com tarafından bilinmemekte ve tutulmaktadır. Tüm işlemleriniz Pay Pal ödeme sistemi tarafından yürütülmektedir.

Genel
degisimbahcesi.com bu gizlilik politikasını değiştirme hakkını saklı tutar.

 Bahçe Kurallarımız

Madde 1- Değişim Bahçesi’de hiç bir şekilde; siyasi içerikli paylaşım yapılmayacaktır, hiç bir şekilde bir din, dil veya ırka karşı hakaret veya onur kırıcı paylaşımlar, sözler kullanılmayacaktır.

Madde 2- Bu platformda Türkiye Cumhuriyeti Anayasası , 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5651 sayılı kanun ve ilgili diğer kanun/yönetmelik hükümlerine aykırı hiçbir ileti yazılamaz, ticari eylemlerde bulunulamaz ve paylaşım yapılamaz.

Madde 3- Yapılan paylaşımlar sosyal sorumluluk çerçevesinde, her yaş grubu ve tüm sosyal çevredeki insanlar düşünülerek dikkatli yapılacaktır. Her türlü canlı/ cansıza zarar verebilecek, toplumu yanlış eylemlere sürükleyebilecek paylaşımlar yapılmayacaktır.

Madde 4- Bahçe’de yazılan mesajlardan tamamen yazan Bahçe üyesi sorumlu kılınacaktır. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı Değişim Bahçesi hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir.

Madde 5- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar Bahçe’ye gönderilmesi yasaktır.

Madde 6- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

Madde 7- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

Madde 8- Bahçe  yöneticileri ve moderatörleri her ne kadar, her türlü uygunsuz ve itiraz edilebilecek içerik ve materyali olabildiğince kısa sürede Bahçedan silecek olsalar da, bütün mesajların incelenmesi mümkün olamayabilmektedir. Bahçe’ye gönderilen her mesaj, onu gönderenin görüşlerini yansıtmakta ve yazarının sorumluluğu altında olup, kendilerine ait mesajlar dışında moderatörler, adminler ya da webmasterlar kullanıcı mesajlarının içeriğinden dolayı sorumlu tutulamazlar.

Madde 9- Bahçemiz’de sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir “ürünün” reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanıtımı yasaktır.

Madde 10- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image’ler dışında image kullanılamaz. İmzalara image eklenemez.

Madde 11- Bahçe ,admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

Madde 12- Bahçe kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

Madde 13- Bahçe kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı, Bahçe yöneticilerince her zaman saklıdır.

Madde 14- Veritabanı arızalarına yol açtığı için kesinlikle, hiçbir şartta üyelikler silinmemektedir. Fakat isteyen üyeliğini banlatıp, erişime kapatabilir.

Madde 14- Her türlü telif hakkı içeren paylaşım yasaktır. Crack, warez, mp3 vs…

Madde 15- Bahçeye üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Madde 16- Bahçede rahatsızlık verme ihtimali bulunan ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin özel mesajları her zaman adminler tarafından haber vermeksizin okunabilmektedir.

Madde 17- Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle Bahçe sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

Madde 18- Bahçe yöneticileri ve alt yapısı yazdığınız her mesajı sonsuza kadar saklamak zorunda değildir. Alt yapı sorunları ve başka sorunlar nedeniyle mesajlar silinebilir ya da kaybolabilir. Kullanıcını başvururken bunları kabul etmiş sayılır.

Madde 20- Takma isimler : Kullanıcılarımızdan, Bahçemiza üye olurken genel kabul gören ahlaki değerlere uygun olan bir takma ad almalarını rica ederiz. Aksi fark edildiği durumda kullanıcıya haber verilmeksizin kullanıcı adları ve hesapları silinebilir. Alınan takma adlardan dolayı sitemiz bir sorumluluk kabul etmemekte sorumluluk kayıt olan kişiye aittir.

Hiçbir üye Bahçe dahilin de aşağıda yazılı alanlarda ve kurallarda tanımlanmayan tüm alanlarda din, dil ve ırk ayrımı ihtiva eden, siyasi (ideolojik) ve ırkçı söylemlerle toplum vicdanını zedeleyen ileti yazamaz, paylaşım yapamaz, ticari eylemlerde bulunamaz:

  1. a) Avatar
  2. b) İmza
  3. c) Üye profil kısımları
  4. d) Bahçe geneli mesajlaşma alanları

Gizlilik ilkeleri Kişisel Bilgileriniz: Bahçeye üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece Bahçe adminleri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir