Teslimat ve İade

Degisimbahcesi (ayseguldemirel.com ) olarak satışlarımız online olarak yapılmaktadır. Ürünlerimiz online video online seminer ve online canlı seminer olarak düzenlenmiştir.

Online Video ve Online Seminer videolarını satın aldığınızda ayseguldemirel.com sitesine üye olduğunuz mail adresine bir adet şifre ile sizlere mail gönderilecektir. Sizlere gelen şifre ile Vimeo sitesinin alt yapısını kullanarak videolarınızı izleyebilirsiniz. Satın aldığınız videoları süresiz olarak izleme  hakkına sahip olacaksınız. Takip eden 1 yıl içerisinde ayseguldemirel.com  videoları neden belirtmeksizin kaldırma hakkına sahiptir.

Online Canlı Seminer satın alımlarında ise kişinin belirlenen gün ve saatte seminere katılması ve izlemesi beklenmektedir. Her bir yeni açılan Online Canlı Seminer için düzenleme ve kurallar değişebilir. Bazılarında kayıt tekrarı müşterilere sunulurken bazıları sadece canlı olarak izlenmek üzerine tasarlanmış olacaktır.Online Canlı Seminer satın alım sonrasında taraflardan birinin cayması sonrasında satıcının onayı ile vergiler ve ödemeler düşüldükten sonra alıcıya para iadesi yapılabilir. Satıcının Semineri iptal etmesi durumunda alıcının parası herhangi bir kesinti olmaksızın 15 gün içerisinde iade edilecektir.

Sistemin Kötüye Kullanılması!!!

ayseguldemirel.com sitesinden satın aldığınız tüm ürünler sadece kişiye aittir. Bu ürünlerin ,çoğaltılması, kopyalanması ,yayılması ya da farklı kullanıcılarla paylaşılması yasaktır. Tüm hakları ayseguldemirel.com sitesi ve şirketine aittir.

Gsm: 532 740 64 34

Sitemizde Kredi Kartları için %100 güvenli PAYTR  alt yapısı kullanılmaktadır.

7 marka (Bonus, World, Axess, Maximum , CardFinans, ve Paraf) ile peşin fiyatına 12 taksitli alışveriş imkanı
Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına ödül puanı fırsatları
Banka kartı ile de alışveriş yapma imkanı
Uluslararası güvenlik standartlarına (PCI DSS ve SSL sertifikası) ve filtrelerine sahip ödeme sayfası